23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un copil de 3 ani, victima unui accident rutier produs pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina

- Advertisement -

Un copil de 3 ani, din municipiul Slatina, a fost luni după-amiază victima unui accident de circulație ce s-a produs pe strada Ecaterina Teodoroiu, din localitate, în jurul orei 12:20. Acesta a fost acroșat de un autoturism, la volanul căruia era un șofer din comuna Ghimpețeni, iar pentru cercetări la fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, sesizați prin apelul de urgență 112.

Băiatul a ajuns la Spitalul Slatina, pentru investigații medicale amănunțite, fiind rănit în urma impactului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 ani și un pieton, respectiv un minor, în vârstă de 3 ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, copilul, care ar fi fost împreună cu bunica, ar fi fugit și a traversat strada neregulamentar, moment în care a fost lovit de mașină.

Polițiștii rutieri l-au testat cu aparatul alcooltest pe conducătorul auto, rezultatul fiind negativ, iar acum efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți