16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără rănită într-un accident produs miercuri noaptea, aproape de Brâncoveni. Un Matiz a intrat într-un TIR

- Advertisement -

Accident rutier, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 23:40, pe Drumul Național 64, în afara localității Brâncoveni. Un autoturism Daewoo Matiz, la volanul căruia era o slătineancă, a lovit un TIR condus de un craiovean, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, aceștia fiind sesizați prin apelul de urgență 112.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slatina, a acroșat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Craiova. În urma coliziunii, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Surse din Poliție spun că vinovată de producerea evenimentului este șoferița, care s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară a unei alte mașini, pe linie continuă, și a acroșat TIR-ul, ce venea din sens opus, după care a ajuns în afara părții carosabile.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Sursă foto: Amator

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți