6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Viceprimarul comunei Grădinari a murit. Era cunoscut cu probleme cardiace

- Advertisement -

Aflat la cel de-al treilea său mandat de viceprimar al comunei Grădinari, din partea Partidului Social Democrat, Ionică Stanciu a trecut în neființă în dimineața zilei de vineri, la vârsta de 65 de ani. Mihai Ioana, primarul localității, spune că vicele ar fi murit după ce a suferit un infarct, având în vedere că era cunoscut faptul că avea unele probleme cardiace.  

„A murit fulgerător,  în această dimineață (vineri, 19 august n.r.), avea probleme cardiologice de mai mult timp. A făcut infarct. Avea 65 de ani împliniți. Era la al treilea mandat de viceprimar”, a declarat edilul de la Grădinari.

Dispariția fulgerătoare a vicelui este deplânsă și de colegii săi social democrați din județ, care spun că era un om dedicat comunității locale.

„Cu profundă tristețe, am aflat astăzi (vineri n.r.) dispariția fulgerătoare a colegului și prietenului nostru Ionică Stanciu, viceprimarul comunei Grădinari, un om dedicat comunității locale și aproape de nevoile și problemele cetățenilor săi. Condoleanțe familiei și putere în această grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească!”, au transmis reprezentanții PSD Olt.

Un mesaj de condoleanțe a fost transmis și de reprezentanții Primăriei Grădinari: „Ne exprimăm regretele sincere în fața dispariției celui care a fost STANCIU Ionică, un om desăvâșit, care și-a dovedit din plin calitățile în perioada în care ne-a fost coleg, în calitate de viceprimar al comunei Grădinari, județul Olt, și transmitem condoleanțe familiei și celor care l-au cunoscut. Primarul IOANA Mihai, Consiliul Local Grădinari și tot colectivul Primăriei Grădinari sunt alături de familia îndurerată și greu încercată în aceste momente. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți