14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 21 de ani, din Bârza, depistat conducând o mașină sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv

- Advertisement -

Polițiștii din orașului Balș, în timp ce sâmbătă dimineață își desfășurau atribuțiile de serviciu pe Drumul Național 65 – European 574, în localitate, au oprit în jurul orei 05:00, pentru control, un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bârza. Având un comportament suspect, acesta a fost testat cu apartul DrugTest, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta consumase o substanţă psihotropă, biosintetizată de planta canabis, dar și opium.

Olteanul a fost dus la spital, pentru a se stabili exact substanțele cu efect psihoactiv pe care acesta le consumase.

„În urma verificărilor efectuate, întrucât tânărul prezenta un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, respectiv T1B THC și T2B OPI. Acesta a fost condus la unitatea spitalicească, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism”, a spus Ionuș Vasiloaica, purtor de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele tânărului din Bârza dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în cauză fiind continuate cercetările.

Sursă foto principală: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți