19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Adolescentă de 16 ani, din Caracal, dispărută de sâmbătă noaptea. Polițiștii au fost sesizați de mamă

- Advertisement -

UPDATE: Luni, 22 august, minora a fost identificată în orașul Balș, de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Balș. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată familiei.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o copilă, în vârstă de 16 ani, din municipiul Caracal, care sâmbătă noaptea a plecat de acasă și până acum nu s-a mai întors.

Fata avea pe ea doar pijamaua și papuci în picioare, iar dispariția a fost anunțată de mamă duminică după-amiază.

„La data de 21 august, în jurul orei 13:30, polițiștii Poliției municipiului Caracal, au fost sesizați, de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 20 spre 21 august, fiica sa, Somna Andreea Caragea, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele adolescentei dispărute sunt înălţime – aproximativ 1,70 metri, greutate – aproximativ 55 de kilograme, constituție atletică, ochi verzi, păr castaniu, lung până la nivelul umerilor, fără semne particulare. La momentul plecării, minora purta o pereche de pantaloni de pijama de culoare roz, un maiou de culoare negru, iar în picioare avea o pereche de papuci negri.

Potrivit unor surse, se pare că aceasta, care este de etnie romă, ar fi plecată la iubitul său de aceeași etnie ce stă în comuna Iancu Jianu, părinții fetei nemaifiind de acord cu relația acestora.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea adolescenta sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți