Femeie găsită înecată în râul Olt, în zona Barajului Slătioara. Nu este încă identificată

O femeie a fost găsită fără suflare în apele râului Olt, în zona Barajului Slătioara, iar polițiștii fac acum cercetări în vederea identificării sale.

Din primele informații, aceasta se pare că s-a înecat în Olt.

„La data de 24 august 2022, în jurul orei 11:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, ar fi înecată pe râul Olt, în zona barajului Slătioara. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina. Femeia a fost scoasă la mal de către pompierii ISU Olt, fiind declarată decedată. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, peridoc, barcă pneumatică și un echipaj SMURD, au fost cei care au intervenit la ieșirea din Slatina spre Slătioara, pe râul Olt, pentru a scoate din apă persoana înecată.

„Femeia a fost găsită în apropierea malului, a fost adusă la mal, în stop cardio-respirator și preluată de echipajele medicale, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Pacienta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt”, a spus Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru stabilirea identității femeii și a împrejurărilor producerii evenimentului, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursă foto: Amator

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<