12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

O copilă de doar 3 ani, din Oboga, a murit într-un accident grav produs în localitate

- Advertisement -

Accident de circulație grav produs miercuri după-amiază, în jurul orei 12:35, pe Drumul Județean 643, în comuna Oboga. O fetiță de doar 3 ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovită de un ansamblu de vehicule, la fața locului, în urma unui apel la 112, deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din județul Vâlcea, a acroșat o minoră, în vârstă de 3 ani, din comuna Oboga. În urma evenimentului, minora a decedat, fiind transportată la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Sursă foto: Amator

Potrivit unor surse, se pare că minora ar fi ieșit din curtea locuințeî sale și s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, monent în care a fost acroșată de ansamblul de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți