9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Programul „Primul meu ghiozdan”, continuat și la începerea acestui an școlar de autoritățile din Brâncoveni

- Advertisement -

După modelul implementat de Primăria municipiului Slatina, autoritățile locale din comuna Brâncoveni au continuat și anul acesta acțiunea „Primul meu ghiozdan”. Este deja a patra ediție, iar Primăria și Consiliul Local au pregătit ghiozdane cu rechizite școlare pentru copiii care anul acesta încep clasa pregătitoare.

„Și în acest an, fiecare școlar al comunei Brâncoveni de la clasa pregătitoare va primi, în prima zi de școală, un ghiozdan care conține rechizite necesare începutului de an școlar. Programul «Primul meu ghiozdan» este finanțat din fonduri proprii de administrația locală din Brâncoveni și a ajuns la cea de-a IV-a ediție. Primăria și Consiliul Local Brâncoveni urează de pe acum micilor învățăcei, dar și tuturor elevilor: Mult succes în noul an scolar!”, a declarat Ion Cheroiu, primar al localității oltene.

Sursa citată mai arată că fiecare ghiozdan conține următoarele: set acuarele, ascuţitoare, caiet de desen A 4, creioane cerate, set 18 creioane colorate mari, set 12 carioci, creion HB cu radieră, foarfecă pentru hârtie, hârtie creponată colorată, hârtie glasată colorată, lipici, paletă acuarele, penar cilindric, set 6 pensule, radieră, set 6 culori 20 ml, caiet A 5 velin, caiet A 5 matematică, pic 2 capete (scriere-corectare), set 3 instrumente geometrie și stilou cu 6 rezerve.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți