22.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeia găsită înecată în râul Olt, o persoană din Slatina pe care soțul a dat-o dispărută în după-amiaza zilei în care a avut loc tragedia

- Advertisement -

Femeia ce a fost găsită miercuri înecată în râul Olt, în zona Barajului Slătioara, a fost identificată, fiind vorba de o persoană pe care chiar în după-amiaza zilei când a avut loc nefericitul eveniment a fost dată dispărută de soț. Este vorba despre o femeie de 55 de ani, din municipiul Slatina, care plecase de acasă, trupul neînsuflețit al acesteia fiind recunoscut joi de bărbat, la Morga Spitalului Slatina.

„La data de 24 august, în jurul orei 15:30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că soția sa a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat polițiștii Poliției municipiul Slatina, care au stabilit faptul că persoana plecată de la domiciliu este o femeie, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Slatina, s-a stabilit faptul că femeia dispărută are aceleași semnalmente ca femeia găsită înecată pe albia râului Olt”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Joi, 25 august, trupul neînsuflețit al femeii, aflat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, a fost recunoscut de către soțul acesteia.

Reprezentantul Poliției Olt a mai spus că cercetările sunt continuate în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Potrivit unor surse, se pare că femeia s-a sinucis. Ar fi suferit de depresie, urmând și un tratament de specialitate în acest sens, iar în ultima perioadă a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Totodată, aceasta ar fi vorbit ultima dată la telefon în dimineața zilei de ieri cu una dintre rude, apoi ar fi recurs la gestul necugetat. Ar fi lăsat și un bilet de adio pe care fiul său cel mic l-a găsit miercuri după-amiază și pe care scria că îi pare rău și să fie înmormântată în comuna sa natală Saelele, din județul Teleorman.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți