18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Chef Munti gătește la ediția din acest an a Festivalului „Slatina Street Food” care are loc în week-end

- Advertisement -

Anulat în ultimii doi ani din cauza pandemiei COVID, Festivalul „Slatina Street Food (Fun and Be Safe) revine în Parcul Tineretului, evenimentul organizat de administrația publică locală desfășurându-se în perioada 26 – 28 august. Un Master Chef va fi prezent aici, însă din cadrul manifestării nu vor lipsi Food Truck-urile, cinematograful în aer liber, muzica live, dar și zona specială dedicată copiilor.

„Primaria municipiului Slatina organizează și anul acesta, în perioada 26 – 28 august, Festivalul «Slatina Street Food», eveniment ce se va desfășura în Parcul Tineretului. În cadrul acestui eveniment, vă veți putea bucura de o zonă culinară cu preparate din fructe de mare și pește, preparate din porc, pui și vită, preparate tip fast-food și nelipsitele dulciuri. Ne vom bucura împreună de demonstrațiile culinare zilnice oferite de un Master Chef, un winebar, cinematograf în aer liber, muzică live, dar și o zonă specială pentru copii, amenajată cu numeroase ateliere de creație. Vă așteptăm cu drag!”, este invitația adresată slătinenilor de administrația locală.

Master Chef care va găti în fața slătinenilor este chiar chef Munti (Mihai Munteanu), câștigătorul sezonului al șaselea al emisiunii „Chef la cuțite” de la Antena 1.

„Ne place în sudul țării, ne plac oamenii de aici, ne place cultura locală și mai ales ne place să venim la voi și să vă încântăm cu preparatele noastre. Slatina Street Food Festival venim. Și nu așa oricum, ci cu meniul nostru mexican by Gourmet Street Food. Așa că de vineri ne vedem în Parcul Tineretului și o ținem așa până duminică seara. Nu uitați! Bonul cu numărul 100, 200, 300 este dublat din partea noastră. Voi ce faceți în week-end?”, a scris Munti pe pagina sa de Facebook.

Iar organizatorii spun că truck-urile deja sunt amplasate pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului, începând de vineri așteptând clienții.

„Truck-urile s-au aliniat liniștite la «start»! Ce va câștiga inimile slătinenilor? Să fie burgerii extrem de gustosi de la BurgerChef, BigJohn, American Burger sau mâncarea mexicană făcută cu ingrediente autentice și naturale de la Chef Munti, Gourmet Chef sau delicioasele Waffles făcute cu dragoste de iubitorii de dulce? Eu știu că toate sunt incredibil de gustoase, așa că vă invităm să decideți singuri! Mai avem și o minunată înghețată londoneză sau gogoșele care încântă papilele gustative! Doamne! Sunt atât de multe și diverse bucatele care vă așteaptă la Street Food-ul din Slatina, că îmi lasă gura apă! Mă opresc aici și vă invit să le descoperiți pe toate!”, au postat organizatorii pe pagina lor de socializare.

Program

Vineri

19:15 – Festivalul va debuta cu un flashmob în stil latino, programul artistic fiind întreținut de cinci perechi de dansatori;

19:30 – 20:30 – concert al trupei Alutus din Slatina;

20:30 – 21:30 – concert DIMITRIꞌS BATS;

21:30 – 22:30 – concert trupa JURJAK

Sâmbătă

19:30 – 22:30 concerte KRYPTONITE SPARKS, ROBIN AND THE BACKSTABERS și ADDA&BAND

Duminică

19:30 – 20:30 concert trupa MOON MUSEUM;

20:30 – 21:30 concert THE MONO JACKS;

21:30 – 22:30 concert al trupei BERE GRATIS.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți