19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Șofer cu dosar penal pentru conducerea unei mașini fără permis și în stare de ebrietate

- Advertisement -

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Găneasa, s-a ales cu dosar penal după ce în noaptea de 26 spre 27 august, în jurul orei 23:15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, în timp ce desfășurau activități specifice în localitate, au oprit, pentru control, autoturismul condus de acesta.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule, iar la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,47 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți