Concursul pentru șefia Poliției Olt se ține cu o zi mai devreme. Ziua desfășurării acestuia, din nou schimbată

Poliția Română a transmis luni, 29 august, o nouă modificare a zilei în care se va desfășura concursul pentru ocuparea funcției vacante de inspector șef de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Inițial, proba de interviu structurat pe subiecte profesionale din cadrul concursului trebuia să aibă loc pe 28 iulie, însă pentru că unul dintre membrii comisiei de examinare nu a putut fi prezent atunci, acesta a fost amânat pentru data de 7 septembrie. Iar acum candidații sunt anunțați că interviul va fi mai devreme cu o zi, pe 6 septembrie.

„Cu data prezentului anunț, din motive obiective, proba <<interviul structurat pe subiecte profesionale>>, la concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de șef al inspectoratului de poliție județean I la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, prevăzut la poziția 1 din statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care îndeplinesc condițiile legale, va avea loc în data de 06.09.2022”, au precizat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române.

Așadar, proba de interviu pe subiecte profesionale va fi pe 6 septembrie, la ora 14:15, apoi fiind afișată grila de apreciere, la încheierea interviului cu ultimul candidat.

Afișarea rezultatelor este programată în aceeași zi, după ora 16:00, eventualele contestații putând fi depuse în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv ziua de 7 septembrie. Pentru a fi declarat admis, un candidat trebuie să obțină minimum nota 7.

La concursul pentru șefia IPJ Olt s-au înscris comisarul șef Ionuț Ilinca, actualmente adjunct al instituției, care îndeplinește și atribuțiile inspectorului șef, comisarul șef Adrian Mladin, șeful Serviciului Investigații Criminale al IPJ, care în perioada septembrie 2020 – martie 2021 a fost adjunct al IPJ Olt, dar și comisarul șef Sorin Oară de la IPJ Vâlcea.

Luni, 29 august, Poliția Română a transmis că toți cei trei candidați înscriși la concursul pentru ocuparea funcție din fruntea Poliției Olt au îndeplinit condițiile cumulative și pot susține interviul structurat pe subiecte profesionale.

2 comentarii la „Concursul pentru șefia Poliției Olt se ține cu o zi mai devreme. Ziua desfășurării acestuia, din nou schimbată

 • Detasat castigator : dl ILINCA Ionut.
  Cei doi sau macar un..,,strain,, ar trebui sa se retraga..din respect fata de prestigiul Politiei Romane, in general si al demnitatii personale, in special!
  Asa este dlor Mladin si Oara?
  Fiti demni de haina militara si demonstrati caracter si onoare!
  Dl Oara, cu nota 1 ai facut de ras Politia Romana si mai aspiri la functia de inspector sef!!!!
  Eu te treceam IMEDIAT in rezerva FARA DREPT DE PENSIE…adica la varsta normala de pensionare.
  Ca toti cetatenii tarii demni si cinstiti care nu umbla dupa sinecuri!

  Răspunde
 • Poate cel care va conduce institutia va lua masuri reale, eficiente de punere in drepturile ei firesti a ordinii publice in Slatina, fara a mai permite tulburarea ordinii de catre masini si motociclete modificate sau de catre grupuri de tineri fara ocupatie.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<