12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copiii din clasa pregătitoare din Slatina vor primi ghiozdane printr-un program al primăriei

- Advertisement -

Copiii din clasa pregătitoare din municipiul Slatina vor primi în prima zi de şcoală câte un ghiozdan complet echipat, oferit de municipalitate prin programul „Primul meu ghiozdan”.

Programul se derulează cu fonduri de la bugetul local, în limita a 120.000 de lei, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local (CL) Slatina aprobată în luna august.

„Programul ‘Primul meu ghiozdan’ se derulează în unităţile de învăţământ de stat din municipiul Slatina şi îşi propune să aducă puţină bucurie în sufletele copiilor care păşesc în prima etapă importantă a vieţii lor. În acest sens, Primăria municipiului Slatina oferă câte un ghiozdan complet echipat cu rechizite fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare a anului şcolar 2022-2023”, se arată în document.

Ghiozdanele vor avea dimensiuni adecvate vârstei copiilor şi cele pentru fete vor avea o culoare diferită faţă de cele pentru băieţi. Fiecare ghiozdan va conţine şase caiete, un bloc de desen, un set de acuarele, un set de carioci şi un penar cu stilou, creioane, gumă de şters şi ascuţitoare, precum şi o felicitare şi un orar.

Ghiozdanele vor fi distribuite copiilor în prima zi de şcoală, de către responsabilii din unităţile de învăţământ.

Programul se derulează în municipiul Slatina de mai mulţi ani, iar anul trecut au beneficiat de „Primul meu ghiozdan” 740 de copii din clasa pregătitoare.

sursa: Agerpres.ro

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți