6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Constanţa: Scafandrii au reluat căutările la Eforie Nord şi Costineşti, în cazul a două persoane dispărute în mare

- Advertisement -

Trei echipaje de intervenţie ale scafandrilor au reluat în această dimineaţă căutările bărbatului care, miercuri seară, a intrat în mare în staţiunea Eforie Nord şi nu a mai ieşit la ţărm.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, „au început căutările persoanei dispărute în mare, zona Steaua de Mare, Eforie Nord, intervin 3 autospeciale de intervenţie ale scafandrilor şi ambarcaţiunea Rhib Eforie, cu un total de 10 subofiţeri şi un ofiţer”.

În acelaşi timp, la Costineşti, continuă căutarea unei persoane dispărute în mare pe 9 august, intervenind scafandri ai ISU „Dobrogea” – un ofiţer şi patru subofiţeri.

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost căutat de scafandri, în seara de 31 august, după ce a intrat în mare, la Eforie Nord, şi nu a mai ieşit la ţărm.

În seara de 9 august, pompierii ISU „Dobrogea” au fost solicitaţi să intervină la Costineşti, unde doi tineri ar fi intrat în Marea Neagră şi nu au mai ieşit la mal. Pe 11 august, unul dintre ei, un vasluian în vârstă de 21 de ani, a fost găsit între stabilopozii unui dig din Costineşti.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți