14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 36 de ani, din Olt, reținut pentru trafic de droguri de risc și mare risc

- Advertisement -

Mai multe percheziții domiciliare au fost efectuate joi, în județele Dolj și Olt, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, în urma acestora un bărbat de 36 de ani, din Olt, fiind reținut pentru 24 de ore. La data de 1 septembrie a.c., , au efectuat percheziții domiciliare, în judeţele Dolj şi Olt, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Potrivit Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, în cauză s-a reținut că inculpatul a înființat și întreținut culturi de canabis și a deținut cocaină în vederea comercializării acestor droguri către consumatorii de pe raza județului Dolj.

În urma descinderilor desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT, au fost descoperite şi ridicate trei culturi de cannabis – două indoor formate şi una outdoor, aproximativ trei kilograme de muguri de canabis, 348 de grame de cocaină, 16 seminţe de cannabis, două telefoane mobile, o tabletă, un laptop, două cântare electronice de precizie cu urme de THC și cocaină, precum și sumele de peste 19.000 lei și peste 3.000 euro.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au menționat că o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 36 de ani, care potrivit unor surse este din județul Olt, au fost conduşi, în urma perchezițiilor, la sediul DIICOT Craiova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în cauză. Împotriva olteanului, procurorii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar vineri, 2 septembrie, acesta va fi prezentat în fața magistraților Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de anchetatori sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, iar la activitate au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți