12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproape 5 grame pe litru alcoolemie în sânge, în cazul șoferului care a accidentat mortal biciclistul de la Izbiceni. A fost arestat preventiv

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a transmis în cursul după-amiezii de luni, 5 septembrie, că în continuarea cercetărilor și în urma rezultatelor probelor biologice de sânge ale conducătorului auto implicat în accidentul mortal de duminică seara de pe Drumul Județean 642, din comuna Tia Mare, care au indicat valoarea de aproape 5 grame pe litru (g/l), respectiv 4,87 g/l alcool pur în sânge, pentru prima probă recoltată, și de 4,27 g/l, pentru a doua probă recoltată, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele acestuia, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Totodată, în cursul după-amiezii de luni șoferul a fost arestat pentru 30 de zile.

„Tot astăzi, în urma probatoriului administrat, Judecătoria Corabia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia și a dispus, pe numele bărbatului, de 32 de ani, măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul este acuzat că a lovit mortal un cetățean de 40 de ani, din comuna Izbiceni, care se afla pe bicicletă, apoi a fugit de la fața locului. Acesta nu a putut fi testat de polițiști cu aparatul alcooltest, însă a fost dus la Spitalul Orășenesc Corabia pentru prelevarea de probe biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

Sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți