5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Liviu Voiculescu: „Un nou an școlar, o nouă provocare pentru copiii noștri!”

- Advertisement -

Noul an de învățământ 2022 – 2023 este o provocare pentru părinții copiilor care luni, 5 septembrie, i-au dus la creșă, grădiniță, școală, liceu sau colegiu. Printre ei a fost și Liviu Voiculescu, senator și președinte PNL Olt, care i-a dus pe cei doi fii ai săi la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina.

„Un nou an școlar, o nouă provocare pentru copiii noștri! Provocarea de a depăși greutățile întâmpinate pe drumul spre reușită, de a învăța lucruri noi, de a performa și de a promova excelența. Deși un drum anevoios, este totuși unul frumos pentru că el reprezintă anii în care se iau hotărâri esențiale pentru viața fiecăruia și în care sunt descoperite și cultivate pasiunile, în care sunt înțelese rostul valorilor, importanța integrității și verticalitatea responsabilității”, a spus parlamentarul liberal.

Senatorul Voiculescu a ținut, de asemenea, să le dorească curaj tuturor.

„Vă doresc tuturor curaj! Curajul de a răspunde provocărilor, de a urma calea corectă, de a fi competitivi și răspunzători pentru faptele voastre. Credeți în voi și în dascălii voștri, fiți ambițioși și luptați pentru rezultatele bune care vă vor defini viitorul! Un an nou școlar cu încredere, energie și succes!”, a subliniat Liviu Voiculescu, parlamentar de Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți