23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat de 40 de ani, din Izbiceni, lovit mortal de un autoturism la Tia Mare. Se afla pe bicicletă

- Advertisement -

Accident de circulație duminică seara, în jurul orei 21:20, pe Drumul Județean 642, în comuna Tia Mare. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Corabia. Un bărbat de 40 de ani, din Izbiceni, aflat pe bicicletă, a fost acroșat mortal de un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din Tia Mare, care a fugit de la fața locului, fiind prins ulterior. Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, ar fi fost implicat un autoturism, care, la sosirea polițiștilor, nu se mai afla la fața locului, și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Izbiceni, județul Olt. În urma activităților specifice, în comuna Tia Mare, polițiștii au identificat autoturismul implicat în eveniment, dar și conducătorul acestuia, respectiv, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate. Din evenimentul rutier a rezultat decesul biciclistului, în vârstă de 40 de ani. Trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, la Spitalul Orășenesc Corabia.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursă foto: Prezentare generală accident

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți