5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Voiculescu, senator PNL de Olt: „31 de bani metru cub de gaze, indiferent de consum”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator și președinte al Filialei Olt a Partidului Național Liberal, spune că ordonanța pe energie recent adoptată de Guvern prevede schimbări majore pentru consumatorii casnici care dispun de centrale termice individuale. Potrivit parlamentarului liberal, dacă anul trecut a existat un plafon de consum de 1.000 – 1.200 metri cubi (mc) de gaze naturale, cu prețul stabilit de 31 de bani pe metrul cub, anul acesta a fost eliminat plafonul și a păstrat doar prețul în vigoare.

Așadar, din spusele senatorului Voiculescu, indiferent de consum, metrul cub de gaze va fi plătit de consumatori cu 31 de bani.

„Spre deosebire de anul trecut în care a existat un plafon de consum de 1.000/1.200 mc de gaze naturale pentru care a fost stabilit un preț de 31 de bani/mc, în acest an Guvernul a eliminat prin ordonață acest plafon, păstrând în vigoare doar prețul. Consumatorii vor plăti la același preț ca iarna trecută, respectiv 31 de bani/mc, indiferent de consum”, a declarat liberalul Liviu Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți