3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alexandru Stănescu, fost deputat PSD de Olt, noul director general al ADR Sud – Vest Oltenia

- Advertisement -

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia are un nou director general în persoana lui Alexandru Stănescu, fost deputat PSD de Olt. Acesta a fost declarat admis după concursul organizat, în această perioadă, pentru ocuparea acestei funcții de conducere.

Luni, 12 septembrie, pe site-ul ADR Sud – Vest Oltenia au fost afișate rezultatele, iar Stănescu a obținut un punctaj de 90,60 la proba de interviu, fiind declarat admis, iar contracandidatul său, care a fost declarat respins, a luat doar 57,14 puncte.

Fostul deputat de Olt l-a înlocuit astfel din funcția de conducere ocupată în cadrul agenției pe Cătălin Ștefan Catană, acesta fiind director interimar al instituției din luna februarie a acestui an.

Alexandru Stănescu a fost pentru două mandate, respectiv între anii 2012 – 2020, deputat PSD de Olt, vicepreședinte, apoi președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților. În martie 2022, acesta a demisionat din funcția de membru în comitetul de reglementare al Agenției Naționale de Reglementare în Energie, post pe care îl ocupa din luna decembrie a anului trecut. Fostul deputat social democrat oltean este fratele lui Paul Stănescu, secretar general al PSD și senator de Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți