Alexandru Stănescu, fost deputat PSD de Olt, noul director general al ADR Sud – Vest Oltenia

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia are un nou director general în persoana lui Alexandru Stănescu, fost deputat PSD de Olt. Acesta a fost declarat admis după concursul organizat, în această perioadă, pentru ocuparea acestei funcții de conducere.

Luni, 12 septembrie, pe site-ul ADR Sud – Vest Oltenia au fost afișate rezultatele, iar Stănescu a obținut un punctaj de 90,60 la proba de interviu, fiind declarat admis, iar contracandidatul său, care a fost declarat respins, a luat doar 57,14 puncte.

Fostul deputat de Olt l-a înlocuit astfel din funcția de conducere ocupată în cadrul agenției pe Cătălin Ștefan Catană, acesta fiind director interimar al instituției din luna februarie a acestui an.

Alexandru Stănescu a fost pentru două mandate, respectiv între anii 2012 – 2020, deputat PSD de Olt, vicepreședinte, apoi președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților. În martie 2022, acesta a demisionat din funcția de membru în comitetul de reglementare al Agenției Naționale de Reglementare în Energie, post pe care îl ocupa din luna decembrie a anului trecut. Fostul deputat social democrat oltean este fratele lui Paul Stănescu, secretar general al PSD și senator de Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<