17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Profesor din Balș, arestat preventiv după ce a făcut sex cu o elevă de 15 ani. S-a întâmplat de mai multe ori

- Advertisement -

Un cadru didactic de la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” din orașul Balș a fost marți arestat pentru o lună, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de act sexual, în formă continuată, cu o adolescentă de 15 ani, din aceeași localitate. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, este profesor de muzică la unitatea de învățământ unde copila a intrat la clasa a IX-a în această vară, însă, potrivit unor surse, acesta ar fi avut pentru prima oară raporturi intime cu ea când era cu un an mai mică. 

Mama minorei a fost cea care a alertat autoritățile, dascălul fiind reținut în prima zi a acestei săptămâni.

„La data de 12 septembrie, polițiștii Poliției orașului Balș, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un bărbat cercetat pentru act sexual cu un minor. În fapt, în aceeași zi, polițiștii din Balș au fost sesizați de o femeie, din oraș, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale. În urma probatoriului administrat, la data de 12 septembrie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 44 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul zilei de marți, 13 septembrie, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Balș, care au dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile. Însă, decizia instanței de judecată nu este una definitivă și poate fi contestată. Totodată, judecătorii bălșeni au respins, ca nefondată, cererea formulată de apărătorul ales de luare, împotriva sa, a măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Profesorul care a profitat de adolescenta de 15 ani este căsătorit.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți