10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Secția de Pediatrie a Spitalului Orășenesc Balș, reabilitată cu jumătate de milion de lei

- Advertisement -

Investițiile în Balș, orașul de pe malurile râului Olteț, sunt continuate de actuala administrație locală. Astfel, o nouă promisiune a primarului Cătălin Rotea a fost dusă la bun sfârșit, fiind vorba despre reabilitarea Secției de Pediatrie a spitalului orășenesc. Investiția s-a ridicat la 500.000 de lei, fondurile fiind alocate din fondurile proprii ale unității medicale.

„Nimeni nu-și dorește să ajungă cu copilul la spital, dar în cazul în care se întâmplă, cei mici trebuie să fie tratați în cele mai bune condiții, astfel încât să depășească ușor momentul unei afecțiuni. Nu îmi place să mă raportez la trecut, dar am atașat și câteva imagini cu starea inițială a secției de Pediatrie”, a declarat edilul Rotea al orașului Balș pe pagina sa de Facebook.

Secția de Pediatrie era într-o stare avansată de degradare, însă acum investiția, realizată pe mandatul primarului Cătălin Rotea, se ridică la standarde europene.

Lucrările au fost realizate pe parcursul a cinci luni, respectiv în perioada martie – august 2022, iar pe lângă investițiile din interior, în exterior a fost amenajat și un loc de joacă pentru copii, cu un spațiu verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți