Prin prezenta SC CORAL IMPEX SRL, avand punct de lucru deschis in Municipiul Slatina, str. Libertatii, nr. 11, bl. GA8B, sc. A, ap. 4, va aduce la cunostinta ca in perioada 20-30 Septembrie 2022 se vor executa  servicii de dezinsectie pe domeniul public al Municipiului Slatina, in baza contractului de concesiune nr. 11302/25.08.2010 incheiat cu Consiliul Local al Municipiului Slatina – Directia Administrare Patrimoniu  privind serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si tratamente fitosanitare.

Produsele utilizate pentru tratamentele de dezinsectie – combatere a tantarilor sunt:

  • Cymina Plus, folosit pentru combaterea insectelor adulte, avand substanta activa piperonil butoxid si cipermetrina;
  • VECTOBAC WG, insecticid pentru combaterea larvelor, avand substanta activa bacillus thuringiensis;

Activitatea de dezinsectie pentru combaterea  tantarilor este realizata de catre Consiliul Local al Municipiului Slatina – Directia Administrare Patrimoniu  prin SC CORAL IMPEX SRL, cu utilaje portabile si autopurtate, precum si prin mijloace aviochimice, conform contractului de concesionare a serviciului public de deratizare, dezinsecţie, dezinfectie si tratamente fitosanitare în municipiul Slatina.

Pentru ca activitatea de dezinsectie sa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii pe domeniul public.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare a dezinsectiei va fi prelungită, informandu-va in scris.

Rugam detinatorii de familii de albine ca in perioada mentionata sa ia toate masurile care se impun in vederea protejarii acestora, in caz contrar Consiliul Local al Municipiului Slatina – Directia Administrare  Patrimoniu si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.

DIRECTOR GENERAL, ALEXANDRU BADEA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<