19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Misiuni pentru pompieri în Balș și Potcoava, din cauza vântului puternic. O antenă radio stă să cadă de pe un bloc la Slatina

- Advertisement -

Oltul este sub incidența unui Cod Galben de vânt până la ora 20:00 a zilei de duminică, acesta intrând în vigoare din noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02:00, iar din această cauză în județ au fost semnalate mai multe probleme. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au avut parte de patru misiuni până în după-amiaza acestei zile, respectiv în orașele Balș, Potcoava și în municipiul Slatina.  

Mai multe bucăți dintr-un acoperiș s-au desprins, iar un copac a căzut pe carosabil în orașul Balș, iar la Potcoava un pom a căzut, de asemenea, pe drum.

„În orașul Balș, pompierii de la Garda Balș au intervenit pentru degajarea unor elemente de construcție, desprinse de la acoperișul unui bloc și pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Nu s-au înregistrat victime sau alte pagube materiale. În orașul Potcoava, pompierii Stației Scornicești au acționat pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, care nu a produs victime sau alte pagube”, au declarat pompierii din cadrul ISU Olt.

În municipiul Slatina o antenă radio stă să cadă pe strada Independenței, însă problema nu a putut fi soluționată până acum echipajele de salvatori, având în vedere că instalația este sub tensiune.

„În municipiul Slatina, strada Independenței, pompierii Detașamentului Slatina, împreună cu echipaje de la Inspectoratului de Poliție Județean Olt și Poliția Locală Slatina, asigură zona, pentru a evita producerea unor situații de urgență, la o antenă, care aparține unui post de radio. Din cauza vântului puternic și a faptului că echipamentele se află sub tensiune, în acest moment nu se poate acționa”, au adăugat reprezentanții ISU.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook (antena radio doborâtă de intensificările de vânt)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți