10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie a murit într-un accident produs în comuna Grojdibodu. A fost lovită în plin de o motocicletă

- Advertisement -

Accident de circulație grav duminică, în jurul orei 15:50, pe Drumul Național 54 A, în comuna Grojdibodu. O femeie de 71 de ani, din comuna Traian, a fost lovită în plin de o motocicletă condusă de un tânăr din Grojdibodu, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia. Din păcate, în urma impactului, bătrâna a decedat.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un motociclu, condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din județul Olt, și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 71 de ani, din comuna Traian, județul Olt. În urma evenimentului rutier, femeia, în vârstă de 71 de ani, a decedat, trupul acesteia fiind transportat la Morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă foto: Martor

Potrivit unor surse, se pare că femeia s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului și fără să se asigure, în acel moment fiind lovită de motocicletă.

Conducătorul motociclului a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți