Comisarul șef Ilinca, împuternicit pentru încă trei luni adjunct al IPJ Olt. Îndeplinește și atribuțiile de inspector șef

Comisarul șef Ionuț Ilinca face parte în continuare din echipa de conducere a Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Astfel, Ilinca a fost împuternicit pe 16 septembrie din nou adjunct, pentru o perioadă de trei luni, cu îndeplinirea atribuțiilor de inspector șef al Poliției Olt pe perioadă nedeterminată. Informația a fost confirmată de reprezentanții inspectoratului.

Comisarul șef Ionuț Ilinca este unul dintre cei doi candidați rămași înscriși pe postul de inspector șef al IPJ Olt, care au participat și la proba de interviu structurat pe subiecte profesionale, însă acesta a picat examenul obținând doar 6,16, pentru a fi declarat admis trebuind să aibă nota minimă 7.

Funcția de inspector șef al Poliției Olt a fost scoasă la concurs și în vara anului trecut. Comisarul șef Mihai Mihalache, care atunci era împuternicit adjunct al aceleiași instituții, a fost singurul candidat înscris, însă nu a luat nota necesară pentru a fi admis.

La nivelul IPJ Olt, comisarul șef de poliție Cătălin Florescu a fost ultimul comandant care a ocupat funcția prin concurs. Era inspector șef încă din anul 2013, prin împuternicire, iar din 2014 a ocupat postul câștigând concursul organizat de IGPR. În luna octombrie 2017 avea să ocupe funcția de director al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu” Slatina, iar de la acea dată și până acum, adică timp de aproape cinci ani, funcția de inspector șef al Poliției Olt a fost ocupată doar în baza împuternicirilor făcute de mai marii Ministerului Afacerilor Interne de la Centru.

La ora actuală, din conducerea IPJ Olt, pe lângă comisarul șef Ilinca, mai face parte comisarul șef Daniel Constantin, tot adjunct.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<