14 octombrie, ziua în care la Slatina și Caracal va avea loc bursa de joburi pentru absolvenți

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt anunță că în data de 14 octombrie 2022, în municipiile Slatina și Caracal, este organizată Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Așadar, tinerii olteni aflați în căutarea unui loc de muncă pot veni atunci pentru a vedea oferta agenților economici din județ, care au început să fie deja contactați de reprezentanții agenției, și, de ce nu, să își și găsească un job într-un domeniu de activitate care îi place.

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursă”, au declarat reprezentanții instituției.

Agenții economici din judeţul Olt care doresc să participe la această acțiune se pot adresa deja AJOFM Olt, la sediul acesteia din Slatina, strada Prelungirea Crișan, nr. 2, (tel. 0249/438.595, e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro) sau la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru ale acesteia din judeţ.

Participarea la bursa de joburi pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<