6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Liderii PSD Olt au dat startul campaniei de strângere de semnături pentru ca România să intre în spațiul Schengen

- Advertisement -

Mai marii organizației județene Olt a Partidului Social Democrat au demarat campania de strângere de semnături pentru ca România să intre în spațiul Schengen, titulatura acesteia fiind „Românii Merită în Schengen”.

Startul campaniei a fost dat marți, 20 septembrie, iar printre primii semnatari de la cortul amenajat în fața sediului PSD de Olt din Slatina, de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, au fost Marius Oprescu, președintele PSD Olt și președinte Consiliul Județean Olt, alături de colegii săi Cosmin Floreanu, subprefect de Olt, Virgil Delureanu, Ionuț Ivan, vicepreședinți ai CJ Olt, Emil Moț, primar al municipiului Slatina, și Alexandru Berechet, viceprimar al Slatinei.

Potrivit social democraților olteni, acțiuni similare sunt inițiate în toate orașele județului nostru, pentru a populariza această campanie menită să pună pe agenda europeană intrarea României în Schengen.

„Suntem parte a unei mari familii europene și merităm să avem aceleași drepturi ca statele membre. România respectă de multă vreme toate criteriile impuse de Comisia Europeană, iar Stânga europeană susține cu tărie aderarea noastră la spațiul Schengen. Pentru toate eforturile depuse și angajamentele pe care țara noastră le-a respectat, românii merită în Schengen. Invit oltenii să vină în număr mare să-și exprime, în scris, dorința ca România să fie parte integrantă a spațiului Schengen”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

27 septembrie este ultima zi în care cortul unde se strâng semnături pentru intrarea României în Schengen va fi amplasat în fața sediului PSD de Olt din Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți