9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru mașini implicate într-o coliziune violentă ce a avut loc într-o intersecție din Slatina

- Advertisement -

Tamponare în lanț produsă marți seara, în jurul orei 18:10, la intersecția străzilor Arcului cu Mănăstirii, din municipiul Slatina. Evenimentul rutier a fost anunțat prin apelul de urgență 112, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii Biroului Rutier Slatina.

Oamenii legii au constatat faptul că o femeie, în vârstă de 50 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Arcului, a efectuat virajul la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, tot din Slatina, iar autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Toți cei patru conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, eliberând autorizațiile de reparație pentru cele patru autoturisme implicate. De asemenea, slătineanca de 50 de ani, a primit avertisment, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți