2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoturism proiectat pe câmp, în afara localității Brebeni. Trei mașini implicate în coliziune, iar o femeie a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație vineri, în jurul orei 16:00, pe Drumul Județean 546 A, în afara comunei Brebeni. Trei autovehicule au fost implicate în eveniment, iar în coliziunii între acestea unul dintre ele a fost proiectat pe câmp, în timp ce o femeie a fost rănită și a ajuns la spital.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări, în urma unui apel primit la 112.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Șerbănești, și o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Șerbănești. În urma evenimentului rutier, o femeie de 40 de ani, pasageră în autoutilitară, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, se pare că nepăstrarea distanței regulamentare în mers a dus la producerea evenimentului rutier.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, iar în cauză a fost dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți