5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între un triciclu electric și un autoturism la Izbiceni. Unul dintre conducători era în stare de ebrietate

- Advertisement -

Accident de circulație, sâmbătă seara, în jurul orei 19:50, pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni. O tricicletă electrică, condusă de un bărbat din localitate, care era sub influența băuturilor alcoolice, a fost implicat în acesta, un autoturism intrând în coliziune față – spate cu acesta, iar pentru cercetări la fața locului, în urma unui apel la 112, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia.

Unul dintre conducătorii de vehicule a avut nevoie de transport la spital, respectiv cel al triciclului electric, vehicul care s-a oprit într-un copac de pe marginea părții carosabile.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Giuvărăști, și un triciclu electric, condus de un bărbat de 53 de ani, din comuna Izbiceni. În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Corabia”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse locale, tricicleta electrică este vehiculul ce nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare, mașina lovindu-l din spate în momentul în care intrase în depășirea acesteia.

Ambii conducători au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, pentru tânărul de 21 de ani rezultatul fiind negativ, iar pentru bărbatul din Izbiceni rezultând o concentrație alcoolică de 0,62 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 53 de ani nu posedă permis de conducere, iar triciclul electric nu este înmatriculat.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți