5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Transport ilegal de lemne, depistat pe DN 65 – E 574, la Găneasa

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică și ai Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în timp ce duminică, în jurul orei 09:30, desfășurau activități specifice, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, în comuna Găneasa, au depistat un transport ilegal de material lemnos.

Oamenii legii au oprit în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din județul Argeș, angajat al unei societăți comerciale din județul Argeș, ce transporta cantitatea de 5,3 metri cubi de lemne, specia fag, fără a avea emis avizul electronic pe terminalul mobil și fără a avea poze în aplicație și traseul înregistrat în aplicația SUMAL 2.0.

Având în vedere aspectele sesizate, societatea a fost sancționată contravențional cu 5.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea fizică a cantității de 5,3 metri cubi de material lemnos, ce a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Balș.

Potrivit reprezentanților Poliției Olt, abaterea constatată a fost sancționată în conformitate cu articolul 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu modificările și completările ulterioare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți