19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Italia Keno 20/90: Loteria cu extrageri din 5 în 5 minute

- Advertisement -

Grecia Keno și Italia Win for Life sunt cele mai populare loterii online, dar românii pariază și pe alte jocuri loto, precum Italia Keno, care mai este cunoscută și sub denumirea de Italia Keno 10eLotto 20/90.

La Italia Keno se extrag 20 de numere din 90, iar principalul factor de atracție este că extragerile au loc din cinci în cinci minute, non-stop. Ca la orice loterie online, se poate juca orice sistem. Limitele în cazul acestui joc sunt de 15 numere puse pe bilet și o combinație de maxim 8 numere. Cei mai mulți pasionați preferă să joace online, datorită avantajelor prezentate de acest mediu.

Oferte promoționale speciale pentru secțiunea „Loto”

Vorbim în primul rând despre lipsa taxei de 5% din miza biletului. Apoi, pe internet se poate juca la orice oră (inclusiv noaptea), din orice loc, iar clienții agențiilor beneficiază de oferte promoționale ce pot fi folosite și în secțiunea loto. Mai mult, unii operatori au oferte special pentru jucătorii la loto, cum ar fi „primele cinci bilete fără risc”, sau „profit suplimentar dacă iese numărul norocos”.

Pe internet este cel mai la îndemână să fie aplicate strategii de pariere, mai ales pe loterii precum Italia Keno 20/90, în care extragerile sunt foarte frecvente. Evenimentele pot fi urmărite în direct, iar jucătorul decide miza următorului bilet în funcție de ce se întâmplă în extragerea precedentă. Una dintre strategiile aplicate de mulți este „Martingale”, care presupune dublarea mizei pentru fiecare bilet necâștigător. Teoretic, cota minimă pentru această strategie este 2.00, dar, pentru a obține un profit care să conteze, este bine ca pe bilete să nu fie cote mai mici de trei.

Cota unui bilet la loto depinde de sistemul ales. La Italia Keno 20 90, un bilet în sistem 1/15 are cota medie 4.30 (cotele variază de la un operator la altul). Așadar, strategia Martingale poate fi aplicată pe bilete din care trebuie să iasă un singur număr din cele 15 alese de jucător.

Agențiile pun la dispoziție unelte utile jucătorilor

Sunt și pariori care apelează la strategiile „clasice” ale jucătorilor de loto, bazate pe superstiții sau pe intuiție, cum ar fi strategia „numerelor calde” sau strategia „numerelor reci”. Pe site-urile agențiilor de pariuri online există unelte prin care clienții pot afla cu un singur click care sunt numerele respective, nemaifiind nevoie să caute prin arhivele cu rezultate. Astfel, sunt afișate:

  • Combinații Italia Keno cu cele mai rare 5 numere – este generat automat un bilet care conține cele mai rare 5 numere din ultima perioadă;
  • Italia Keno combinații cu cele mai frecvente 5 numere – este generat automat un bilet cu numerele care au ieșit cel mai des în ultima perioadă;
  • Loto Italia Keno combinații pereche frecventă/trio frecvent – este generat un bilet ce conține cea mai frecventă pereche de două numere/cel mai frecvent trio, adică numerele care au ieșit cel mai des împreună în ultima perioadă;
  • Combinații Italia Keno pereche frecventă consecutivă – se generează cea mai frecventă pereche consecutivă.

Trebuie ținut cont de faptul că, fiind vorba despre un joc de noroc, nicio strategie nu garantează succesul. Distracția poate fi completată, însă, de un profit dacă jucătorul la loto respectă câteva reguli esențiale valabile și la pariuri sportive, cum ar fi să joace la agențiile care oferă cele mai mari cote, să ajusteze miza la buget, să plaseze bilete cu șanse rezonabile de succes și să profite de ofertele promoționale. Și, înainte de toate, jucătorul trebuie să fie responsabil, adică să joace doar banii pe care își permite să îi piardă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți