3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat mort la spital după ce ar fi căzut de la etajul unui bloc de pe Aleea Castanilor din Slatina. Cel care a sunat la 112 spune că l-a găsit căzut pe stradă

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Slatina, a murit miercuri, 28 septembrie, la Spitalul Județean de Urgență din municipiu, după ce se pare că a căzut de la etajul unui bloc de pe strada Aleea Castanilor, din aceeași localitate. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii tragediei, ținând cont că există suspiciuni cu privire la locul de unde acesta a căzut, având în vedere că persoana care a sunat pentru a-i fi acordat primul ajutor ar fi spus că slătineanul era căzut în stradă.

Un trecător este cel care a sunat să ceară ajutor, puțin după ora 15:00, la fața locului deplasându-se cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, care au constatat că în urma căzăturii bărbatul a suferit un traumatism cranian major și fracturi multiple.

„Există un pacient de 58 de ani, din Slatina, apelul a fost făcut la 15.14 de un trecător, dar nu există nicio referire că ar fi căzut de la etaj. Trecătorul spune pe apel că este căzut în stradă, pe Aleea Castanilor, și este negru. L-a preluat echipajul C 2, cu medic, cu traumă craniană majoră, fracturi multiple, răni. Au ajuns cu el în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Slatina, unde a intrat în stop cardio-respirator și a decedat. Ne întreabă și cei de la Poliție dacă știe cineva că a căzut de la înălțime. Noi nu avem aceste referiri, doar că a fost găsit în stradă”, a spus medicul Dragoș Toader, purtătorul de cuvânt al SAJ Olt.

Poliția a dat și ea explicații cu privire la incidentul înregistrat pe strada Aleea Castanilor din Slatina, spunând că cel care i-a sesizat a fost o femeie.

„Astăzi, 28 septembrie 2022, în jurul orei 15:00, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic, de o femeie, din Slatina, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe sol, pe Aleea Castanilor, din municipiu. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Slatina și echipaje de prim-ajutor. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din Slatina, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe Aleea Castanilor, din aceeași localitate. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde, ulterior, a decedat. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți