10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie din Găneasa, dispărută de câteva zile, găsită înecată într-un canal din localitate

- Advertisement -

O femeie, în vârstă de 81 de ani, din comuna Găneasa, care era plecată de acasă de o săptămână, a fost găsită înecată miercuri, 28 septembrie, într-un canal, din localitate.

Polițiștii au intervenit la fața locului în urma unui apel primit prin 112.

„La data de 28 septembrie 2022, în jurul orei 18:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi înecat într-un canal de pe raza comunei Găneasa. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 81 de ani, din comuna Găneasa, ce ar fi plecat de la domiciliu în data de 21 septembrie 2022, fără a mai reveni, s-ar fi înecat într-un canal, din aceeași localitate. Trupul femeii a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Pentru scoaterea cadavrului din apă au fost chemați pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, care au intervenit cu accesoriile din dotare.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto: Prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți