10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

A scăpat ca prin minune cu viață după ce a căzut cu mașina în pârâul Dârjov, la Valea Mare

- Advertisement -

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Slatina, a scăpat ca prin minune cu viață după ce vineri după-amiază a căzut cu autoturismul pe care îl conducea în pârâul Dârjov, din apropierea intersecției de la Valea Mare.

Slătineanul conducea vehiculul pe Drumul Național 65 – European 574, iar într-un moment de neatenție (potrivit unor surse ar fi adormit la volan n.r.) a părăsit partea carosabilă, ajungând fu acesta în cursul de apă.

Din fericire, conducătorul auto a scăpat teafăr și nevătămat, însă mașina a fost serios avariată.

Sursă foto: Martor

Mai multe echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciului de Ambulanță Județean Olt au intervenit la fața locului, iar în scurt timp autovehiculul a fost scos la suprafață.

În urma evenimentului rutier, care a avut loc în jurul orei 15:50 și, din fericire, s-a soldat doar cu pagube materiale, șoferul a primit avertisment.

„La data de 30 septembrie, în jurul orei 15:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare, s-a produs un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt, care au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 – E 574, în afara localității Valea Mare, a desfășurat activități de natură a-i distrage atenția de la condus și a părăsit partea carosabilă, întrând cu autoturismul în râul Dârjov. Din evenimentul rutier nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, eliberând autorizația de reparație pentru autoturismul implicat. Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost sancționat contravențional, cu avertisment, pentru abaterea săvârșită”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți