14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Crâmpoia: O femeie de 31 de ani, dispărută de o zi, căutată de polițiști

- Advertisement -

UPDATE: Duminică, 2 octombrie, în jurul orei 18:45, femeia, în vârstă de 31 de ani, originară din Cràmpoia, a fost identificată în municipiul București. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 31 ani, din comuna Crâmpoia, care vineri a plecat de la domiciliu și până în prezent nu s-a întors.

Socrul acesteia a anunțat dispariția la Poliția Olt în după-amiaza zilei de sâmbătă, 1 octombrie.

„La data de 1 octombrie 2022, în jurul orei 15:00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Perieți, au fost sesizați de un bărbat, din comuna Crâmpoia, cu privire la faptul că, la data de 30 septembrie, nora sa, Ecaterina Costina Cocoșatu, în vârstă de 31 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele dispărutei sunt: înălţime – aproximativ 1,50 metri, greutate – aproximativ 80 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, drept, lung până la nivelul umerilor, fără semne particulare.

Din nefericire, nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării de acasă

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți