13.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Bobicești, reținut pentru conducerea unei mașini fără permis auto. A fost încătușat după ce a fost agresiv cu polițiștii

- Advertisement -

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut duminică, 2 octombrie, un tânăr de 24 de ani, din comuna Bobicești, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost agresiv cu polițiștii, motiv pentru care a fost încătușat, iar în momentul respectiv părinții acestuia au venit la sediul Poliției din localitate și au început să arunce cu pietre în oamenii legii. Ba, mai mult, tatăl șoferului a dat cu pumnul în autospeciala de poliție, motiv pentru care și acesta are acum dosar penal pentru distrugere.  

Tânărul conducător auto de ocazie a fost găsit de polițiști în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23:30, pe strada Dealul Viilor, din Bobicești.

„În fapt, la data de 1 octombrie, în jurul orei 23:30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bobicești, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Dealul Viilor, din comuna Bobicești, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. În momentul în care polițiștii i-au solicitat tânărului să îi însoțească la sediul unității de politie, în vederea întocmirii documentelor, acesta a manifestat un comportament agresiv față de polițiștii, motiv pentru care s-a procedat la încatușarea sa. În momentul imobilizării, la fața locului au venit două persoane, care au aruncat cu pietre către polițiști, iar una dintre acestea a lovit cu pumnul autospeciala de poliție”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cele două persoane sunt chiar părinții tânărului, tatăl acestuia fiind cel care a dat cu pumnul în mașina de poliție. Și dacă tânărul are acum dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis, în prezent acesta fiind și în arestul Poliției Olt, pe numele tatălui său oamenii legii au întocmit dosar pentru distrugere.

„În cauză, polițiștii au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, fiind continuate cercetările, în vederea documentarii activității infracționale. În urma probatoriului administrat, la data de 2 octombrie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului de 24 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Tânărul din Bobicești urmează a fi prezentat în după-amiaza zilei de duminică în fața autorităților abilitate, respectiv a procurorilor Parchetului Balș, în vederea stabilirii măsurilor legale care se impun.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți