10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pietonul accidentat mortal de ansamblul de vehicule, la Negreni, a fost identificat. Este un bărbat de 46 de ani, din Priseaca

- Advertisement -

În urma verificărilor efectuate în urma accidentului grav produs luni dimineață la Negreni – Scornicești, polițiștii rutieri au reușit să afle identitatea pietonului acroșat de autocamion. Acesta este un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Priseaca, județul Olt.

În jurul orei 06:40 a zilei de 3 octombrie a avut loc evenimentul rutier pe DN 65 – E 574, pe raza localității Negreni, în urma unui apel la 112 deplasându-se la fața locului, pentru cercetări, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Potcoava și un pieton. În urma coliziunii, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalulului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Potrivit unor surse, bărbatul din Priseaca a fost acroșat mortal de autocamion în momentul în care se angajase neregulamentar în traversarea drumului.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți