19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între două autoturisme la Curtișoara. Un șofer a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație marți, 4 octombrie, în jurul orei 08:00, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. Două mașini s-au lovit violent, iar în urma impactului unul dintre conducătorii auto a necesitat acordarea primului ajutor și transportul la spital.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări, în urma unui apel la numărul de urgență 112.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv unul condus de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Vitomirești, și celălalt condus de o femeie, în vârstă de 57 de ani, din comuna Teslui. În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalulul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Șoferul vinovat de producerea accidentului se pare că este femeia din Teslui care, potrivit unor surse, ar fi virat la stânga fără să se asigure și a acroșat mașina condusă de bărbat ce s-ar fi angajat în depășirea sa.

Ambii conducători auto au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în cauză fiind continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți