2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL de Olt Voiculescu: „Guvernul României intenționează pentru această toamnă introducerea programului «Rabla pentru becuri»”

- Advertisement -
Liviu Voiculescu, senator PNL și președintele al organizației județene Olt a formațiunii politice, declară că Guvernul României intenționează pentru această toamnă introducerea programului „Rabla pentru becuri”. Este un proiect care ar urma să demareze la sfârșitul lunii octombrie a acestui an, pentru care statul va aloca 400 milioane de lei.
Preocuparea autorităților din România privind necesitatea implementării unor măsuri care să ducă la o economie în privința consumului energetic vine în contextul actual al crizei energetice. Iar prin programul „Rabla pentru becuri” românii ar urma să primească vouchere de 200 de lei pentru înlocuierea becurilor vechi din casă cu unele eficiente, spune parlamentarul liberal.
„Ținând cont de contextul crizei energetice actual, autoritățile din România sunt preocupate pentru creșterea gradului de conștientizare în rândul populației privind necesitatea implementării unor măsuri care să conducă la o economie în ceea ce privește consumul energetic. Iar una dintre soluțiile propuse este înlocuirea becurilor clasice cu cele economice. În acest sens, Guvernul României intenționează pentru această toamnă introducerea programului «Rabla pentru becuri». Prin acest program, românii pot primi vouchere în valoare de 200 lei pentru înlocuirea becurile vechi din casă cu unele eficiente din punct de vedere energetic. Pentru acest program, preconizat a demara spre sfârșitul lunii octombrie, statul român va aloca 400 milioane de lei”, a declarat senatorul PNL de Olt Voiculescu.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți