19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeia din Oboga, căutată de polițiști după ce soțul a dat-o dispărută, găsită în zona stadionului din comună

- Advertisement -

UPDATE: În urma verificărilor efectuate, în jurul orei 21:00, femeia a fost identificată în comuna Oboga. Suferind de depresie, potrivit unor surse, Lucia se afla pe drum, în apropierea stadionului comunal. Polițiștii au constatat că, pe timpul dispariție, adică pentu mai bine de opt ore, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie de 51 ani, din comuna Oboga, care joi după-amiază a plecat acasă și până acum nu s-a întors.

Soțul este cel care i-a anunțat dispariția la Poliție, la două ore după ce aceasta a plecat de la domiciliu.

„La data de 6 octombrie, în jurul orei 14:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de un bărbat, din comuna Oboga, cu privire la faptul că, pe 6 octombrie, în jurul orei 12:30, soția sa, Lucia Firu, în vârstă de 51 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al inspectoratului.

Semnalmentele femeii sunt: înălţime – aproximativ 1,70 metri, greutate – aproximativ 50 de kilograme, păr blond, lung, ochi verzi, față ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, pantaloni multicolori, iar pe cap purta un batic.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune de urgență la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți