10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii din Olt caută un bărbat de 58 de ani, din Mihăești, dispărut de aproape jumătate de an. Fiica sa l-a văzut ultima dată în aprilie

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Mihăești, care este plecat de acasă de aproape jumătate de an și până la această dată nu s-a întors. Fiica sa spune că ultima dată l-ar fi văzut în luna aprilie a acestui an, tot ea fiind și cea care a sesizat diapariția olteanului la Poliție.

„La data de 6 octombrie, în jurul orei 11:30, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dănesa au fost sesizați, de o tânără, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, din luna aprilie a anului curent, nu l-a mai văzut pe tatăl său, Petrișor Stoica, în vârstă de 58 de ani și nu mai știe nimic de acesta”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, se pare că înainte de a-l vedea ultima oară, adică acum aproape jumătate de an, fata ar fi discutat cu tatăl său, acesta spunându-i că pleacă să muncească în București, iar tânăra a relatat acest aspect și oamenilor legii.

Semnalmentele bărbătului căutat de polițiști sunt înălţime – aproximativ 1,65 metri, greutate 60 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, fața ovală, constituție medie, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți