13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șarpe de doi metri, găsit de un bărbat într-o locuință de pe strada Strehareți din Slatina. Au intervenit jandarmii

- Advertisement -

„Avem un șarpe în casă! Vă rog să trimiteți pe cineva aici!”. Așa a sunat strigătul de ajutor al unui slătinean, în vârstă de 68 de ani, care a găsit reptila, cu o lungime de doi metri, în locuința sa de pe strada Strehareți și a apelat numărul de urgență 112.

Apelul a fost făcut în după-amiaza zilei de joi de bărbat, la fața locului intervenind jandarmii, șarpele fiind ascuns după o șacoșă cuvarză, pe cuierul din holul casei.

„Ieri după-amiază (joi n.r.), un bărbat în vârstă de 68 de ani, a sunat la 112 și a cerut sprijinul jandarmilor pentru a înlătura un șarpe din casă. În șase minute echipajul de intervenție s-a deplasat de urgență la adresa indicată de dispecer. Pe strada Strehareți, din municipiul Slatina, în holul unei locuințe, un șarpe de aproximativ doi metri a fost capturat și eliberat în mediul natural”, a declarat Simona Floricel, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt.

Reptila nu era veninoasă, însă oamenii se sperie când văd astfel de viețuitoare.

„Deși astfel de șerpi sunt neveninoși, apariția lor nu este agreată de oameni. În caz de nevoie, cu încredere, solicitați sprijinul nostru!”, a mai transmis reprezentantul jandarmilor.

Pe parcursul întregului an, oamenii legii au avut aproximativ zece astfel de intervenții, cele mai multe fiind pe parcursul verii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți