10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

A început construirea restaurantului KFC Slatina, de la intrarea în Parcul Tineretului

- Advertisement -

Muncitorii se află pe terenul fostei unități militare din apropierea Gării Slatina, acolo unde, pe lângă Parcul Tineretului și restaurantul Mc Donald’s Drive-Thru, de câteva săptămâni încoace a început și construcția restaurantului Kentucky Fried Chicken (KFC) Drive-Thru.

Șantierul este deschis, iar muncitorii lucrează de zor la fundația viitorului restaurant chiar și în week-end.

Brandul KFC va avea astfel prima unitate de acest tip în regiunea Olteniei. KFC Drive-Thru Slatina va fi construit pe o suprafață de 2.958 de metri pătrați (mp), terenul fiind concesionat de la Primărie, suprafața construită fiind 353.5 mp, așa cum arăta site-ul moneybuzz.ro la începutul lunii iunie 2022. În același timp, în locația de la intersecția străzii Tunari cu Aleea Eroilor, pot fi aproape o sută de clienți, însă KFC va asigura și livrări la domiciliu.

Potrivit jurnaliștilor Money Buzz, clădirea restaurantului va avea doar parter, cu o suprafață utilă de 267,78 mp și o capacitate de 62 clienți în restaurant – 113,42 mp și 36 clienți pe terasa exterioară, care va avea o suprafață de 34 mp. Bretelele rutiere din incintă, inclusiv cea pentru linia Drive și platformele pentru parcări la sol, în suprafață totală de 1.342,04 mp, vor fi finisate cu covor asfaltic. Parcarea exterioară pentru clienți și angajați va avea 20 de locuri dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilități și grupurilor. În incinta KFC Drive-Thru Slatina va fi oferită toată gama de servicii, va exista comanda în sistem Drive-Thru la ferestre și cabinele exterioare dedicate, însă se va asigura și serviciul Delivery la domiciliu.

Potrivit site-ului moneybuzz.ro, la restaurant vor lucra maximum 16 angajați pe tura de zi și maximum opt pe cea de noapte.

KFC Slatina va funcționa chiar vizavi de restaurantul Mc Donald’s Drive-Thru, situat și acesta la intrarea în Parcul Tineretului Slatina.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți