2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi răniți într-un accident rutier grav produs la Jitaru. Un autoturism a intrat violent într-un autocamion

- Advertisement -

Grav accident de circulație miercuri, în jurul orei 11:00, pe Drumul Național (DN) – European (E) 574, în dreptul satului Jitaru al orașului Scornicești. În urma evenimentului, în care au fost implicate un autoturism și un TIR, traficul rutier în zonă a fost complet blocat, iar două persoane au fost rănite.

„Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Potrivit Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române în urma impactului violent între vehicule, două persoane au fost rănite.

„Traficul este întrerupt temporar pe DN 65 Slatina – Pitești, în zona localității Jitaru, județul Olt, după ce un autoturism și un autocamion au fost implicate într-o coliziune. Accidentul s-a soldat cu două persoane rănite. Se estimează reluarea circulației în 30 de minute”, au declarat reprezentanții InfoTrafic.

Persoanele rănite sunt șoferul autoturismului și pasagerul din acesta, potrivit unor surse conducătorul acestui vehicul fiind și cel vinovat de producerea accidentului, având în vedere că din neatenție a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu TIR-ul.

Polițiștii rutieri au fost la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cum a avut loc evenimentul.

„Astăzi, 12 octombrie 2022, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Slatina și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți. În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban de la IPJ Olt.

Ambii conducători auto implicați în eveniment au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În cursul după-amiezii de miercuri, în jurul orei 14:20, s-a reluat circulația rutieră, în condiții normale, pe ambele sensuri de deplasare, pe sectorul de drum blocat de pe Drumul Național 65 – European 574.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți