18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Fluctuații de presiune și întreruperi temporare ale alimentării cu apă în partea de sus a municipiului Slatina, în noaptea de joi spre vineri

- Advertisement -

Compania de Apă Olt anunță că joi noaptea în partea sus a municipiului Slatina vor fi fluctuații de presiune și întreruperi temporare ale serviciului de alimentare cu apă, din cauza unor lucrări ce vor fi efectuate în zona Liceului Economic. Totodată, pot să apară și modificări ale turbidității apei.

O echipă de muncitori de la Sediul Secundar Slatina al companiei va executa lucrări pentru branșarea sistemului de hidranți de la Liceul Tehnologic
„Petre S. Aurelian”, la sistemul de distribuție apă.

Primăria Municipiului Slatina a realizat lucrări de investiții la această unitate de învățământ, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Îmbunătățirea calității infrastructurii de educație a Liceului Tehnologic „, motiv pentru care această lucrare a CAO este extrem de necesară.

Apa va curge la robinet în parametri normali de vineri dimineața, la ora 04:30.

„De joi, 13 octombrie, de la 22:30, în partea de sus a municipiului Slatina, presiunea apei va fi scăzută, iar la etajele superioare este posibil să fie întreruperi temporare ale alimentării cu apă. Estimăm că serviciul de alimentare cu apă va fi reluat, în parametri normali, în data de 14 octombrie, la ora 04:30. Facem prezicerea, că în timpul desfășurării acestor lucrări, nu va fi oprită furnizarea apei, în parte de sus a municipiului Slatina. Pot să apară, însă, modificări ale turbidității apei, atât în timpul intervenției, dar și o perioadă după finalizarea lucrărilor”, spun reprezentanții companiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți