14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Scandalul de la barul din Balș. Agresorii bărbatului de 53 de ani, cercetați sub control judiciar

- Advertisement -

UPDATE: Cei doi agresori ai bălșeanului de 53 de ani, în timpul altercației petrecută în localul public din orașul Balș, din seara de duminică, sunt cercetați în libertate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș au dispus în cazul bărbatului de 36 de ani, din localitate, și a celui de 31 de ani, din municipiul Slatina, anchetați pentru infracțiunea de lovire sau alte violență, măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Știrea inițială: S-au dispus măsuri în urma altercației care a avut loc, duminică seara, în localul public din orașul Balș. Polițiștii i-au reținut pe cei doi agresori ai bălșeanului de 53 de ani, respectiv bărbatul de 36 de ani, din Balș, și bărbatul de 31 de ani, din municipiul Slatina, pentru o perioadă de 24 de ore, ambii fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma scandalului, s-a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

„La data de 9 octombrie, în jurul orei 22:10, IPJ Olt a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în timp ce se afla într-un local public din orașul Balș. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției orașului Balș. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Balș, în timp ce se afla într-un local public, din aceeași localitate, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, respectiv un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș, și un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Ulterior, luni seara, în jurul orei 21:00, polițiștii din Balș au fost din nou sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că bălșeanul de 53 de ani, agresat cu o seară înainte, a auzit mai multe zgomote puternice în apropierea locuinței sale. Acesta le-a spus oamenilor legii că a văzut trecând prin fața casei un autoturism condus de bărbatul de 36 de ani, unul dintre agresori, dinspre care s-au auzit zgomote ce păreau a fi de armă.

Polițiștii au percheziționat mașina respectivă, însă nu s-a găsit nicio armă, șoferul, dar și pasagerul din vehicul, fiind de asemenea supuși controlului corporal.

„În cauză, se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, a adăugat reprezentantul Poliției Olt.

Cei doi reținuți în urma incidentului de la barul din Balș urmează a fi prezentați în fața autorităților abilitate, în vederea dispunerii măsurilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți