12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se caută șefi de post de poliție în cinci comune din Olt

- Advertisement -

Un concurs pentru ocuparea unor posturi de șef de post în cinci comune din Olt este organizat în această perioadă de Inspectoratul de Poliție Județean. Este nevoie de astfel de oameni ai legii în localitățile Colonești, Dobrosloveni, Stoicănești, Voineasa și Vulpeni.

Concret, sunt vacante funcțiile de șef post de poliție de la Colonești – Secția de Poliție Rurală 9 Scornicești, interviu programat pentru 18 noiembrie; Dobrosloveni – Secția de Poliție Rurală 2 Osica de Sus, interviu programat pentru 22 noiembrie; Stoicănești – Secția de Poliție Rurală 7 Dăneasa, interviul va avea loc pe 24 noiembrie; Voineasa – Secția de Poliție Rurală 1 Bobicești, interviul va avea loc pe 16 noiembrie; Vulpeni – Secția de Poliție Rurală 1 Bobicești, interviul va avea loc pe 14 noiembrie.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, recrutările pentru ocuparea acestor posturi se fac din sursă internă, din rândul agenților de poliție, iar candidații trebuie să aibă grad profesional minim de agent de poliție, în timp ce vechimea în structurile Ministerului Afacerilor Interne trebuie să fie de cel puțin doi ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor de cei interesați este data de 17 octombrie. Candidații vor avea de susținut doar o probă, iar aceasta este interviul structurat pe subiecte profesionale, care va urma să aibă loc la sediul din municipiul Slatina al Poliției Olt, în zilele precizate mai sus.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți