10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat de 49 de ani, din Tia Mare, arestat pentru tentativă de omor. Și-a bătut cu bestialitate tatăl imobilizat la pat, apoi l-a tăiat la gât

- Advertisement -

UPDATE: Bărbatul din Tia Mare, care și-a agresat tatăl ce era imobilizat la pat, apoi l-a lovit cu un cuțit în zona gâtului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile marți după-amiază. Acuzația adusă de procurorii Parchetului Olt este de tentativă de omor, iar decizia magistraților Tribunalului Olt nu este definitivă și poate fi contestată.

Știrea inițială: Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Tia Mare, este în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Pe fondul consumului de alcool în exces, olteanul și-a lovit cu brutalitate tatăl de 78 de ani, imobilizat la pat, apoi l-a înjunghiat în zona gâtului.

Fapta a avut loc în noaptea de 16 spre 17 octombrie.

„Incidentul s-a petrecut în noaptea de 16 spre 17 octombrie, în timp ce se aflau în locuința comună, din comuna Tia Mare, pe fondul unui conflict spontant apărut între tată și fiu, pe fondul consumului de alcool, inculpatul l-a lovit pe tatăl său cu pumnii și picioarele în zona capului și corpului. Tatăl este în vârstă de 78 de ani și este imobilizat la pat, în urma unei amputații a piciorului. Pe lângă acele lovituri aplicate, de asemenea, i-a aplicat și o lovitură cu cuțitul în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care în cele din urmă au condus la încadrarea faptei la tentativă de omor. Am reținut și circumstanțele agravante, prevăzută de art. 77, litera e), din Codul Penal, raportat la faptul că victima era o persoană imobilizată, urmare a unei amputații, fiind considerată persoană vulnerabilă. Victima este internată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a declarat procurorul Anca Anuța, adjunctul Parchetului Olt.

În după-amiaza zilei de marți, 18 octombrie, agresorul va fi prezentat în fața magistraților Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți